Etsi
Filters
Close

Helppo | Luotettava | Online

Helppo

Me B2B Promotionilla haluamme tehdä yrityksille, yhdityksille ja organisaatioille mahdollisimman helpoksi löytää ja tilata mainostuotteita. 

Me tarjoamme helpon tilausprosessin, jossa voit ladata paino tiedoston heti ja maksaa helposti verkkokaupassamme. 

B2B Promotionilla sinua ei häiritse myyntityypit tilausprosessin aikana - ellet ole niin erikseen pyytänyt tai jos emme koe tärkeäksi kysyä jotain liittyen tilaukseen, logo tiedostoon tai maksuun. 

 

Reliable

Me B2B Promotiolla tunnemme mainoslahja-alan todella hyvin. Suuren kansainvälisen toimittajaverkoston ja modernien IT-ratkaisujen avulla autamme asiakkaitamme päivittäin virheettömillä toimituksilla sovittuun hintaan, aikaan ja paikkaan. 

Kaikki alihankkijat valitaan huolellisesti, ja nämä tietenkin noudattavat alan vähimmäisvaatimuksia, menettelyjä ja kaikkia sovellettavia lakeja. 

B2B Promotionissa olet turvallisissa käsissä, kun kyse on turvallisuudesta, luottamuksellisuudesta ja tietosuojasta. 

 

Online

B2B Promotiolla ei ole mitään suuria kustannuksia. Meillä ei ole kierteleviä myyjiä tai showroomia. 

Me uskomme, että suurin osa yrityksistä, yhdistyksistä ja organisaatioista toivoo etsiä, löytää ja tilata mainostuotteet helposti nettikaupasta.  

Me B2B Promotiolla voimme tarjota teille kaikkea mainoslahjojen saralta. Jos et löytänyt etsimääsi, kokeile suuresta EU tuotevalikoimasta siellä on yli 100 000 tuotetta, löydät sen osoitteesta www.b2bpromotion.eu